وی گفت: در پی وقوع این زمین لرزهها بلافاصله تمامی تیمهای عملیاتی و امدادی و خانههای هلال قشم به حالت آماده باش کامل درآمدند تا در صورت نیاز به مناطق حادثه دیده اعزام شوند.
رییس جمعیت هلال احمر قشم تصریح کرد: همچنین تیمهای سحر(ساماندهی حمایتهای روانی اجتماعی) این شهرستان نیز به همراه تجهیزات کامل فراخوان و آماده شده اند تا در صورت نیاز به مناطق زلزله زده اعزام شوند.
تمامی پایگاه های هلال احمر قشم در پی زلزله شدید امروز به حال آماده باش کامل درآمده اند و خوشبختانه تاکنون خسارتی از مناطقی که زلزله را احساس کرده اند، گزارش نشده است.
جزیره قشم با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
نخستین گزارش تیمهای ارزیاب؛ زمینلرزه ۵.۶ ریشتری فارغانِ هرمزگان خسارت نداشت
علی خرم نسب فرماندار حاجی آباد گفت: براساس گزارشهای تیمهای ارزیابی و مسوولان محلی، زمین لرزه پنج و ۶ دهم ریشتر فارغان حاجی تا کنون بدون خسارت جانی بوده است.
مسوولان محلی و تیمهای ارزیاب جمعیت هلال احمر در منطقه حضور داشته و درحال بررسی شرایط و خسارتهای احتمالی هستند.
وی ادامه داد: زمینلرزه پنج و ۶ دهم ریشتری فارغان در ساعت هشت و ۳۹ دقیقه و ۵۶ ثانیه و در فاصله ۲۹ کیلومتری فارغان، ۴۲ کیلومتری سرگز، ۴۲ کیلومتری قلعه قاضی بوقوع پیوست.
فرماندار حاجی آباد اشاره کرد: با توجه به شدت زمینلرزه و قرارگیری این شهرستان در مسیر ترانزیتی بندرعباس به سیرجان تونل تنگه زاغ هم مورد بررسی قرار گرفت و مشخص شد تونل باز و تردد درحال انجام است.
تیم های ارزیاب شهرستان حاجی آباد و مرکز استان به مناطق مورد نظر اعزام شدند.
۲ زمین لرزه هرمزگان خسارت نداشته است
مهرداد حسنزاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان اظهار کرد: تیمهای ارزیاب جمعیت هلال احمر و اورژانس به محل وقوع زمینلرزههای پنج و سه دهم ریشتر در عمق ۱۹ کیلومتری بخش فین بندرعباس و پنج و ۶ دهم ریشتری در عمق ۱۰ کیلومتری دهستان سیاهو و فارغان حاجیآباد اعزام شدند.
وی با اشاره به اینکه این زمین لرزهها، ۲ پس لرزه نیز داشتهاند، اظهار کرد: اعضای ستاد مدیریت بحران هرمزگان در منطقه متاثر از وقوع زمین لرزه حضور دارند، ارتباط تلفنی نیز در لحظات اولیه با مسوولان محلی برقرار شده و تا این لحظه گزارشی از خسارت مالی و جانی نرسیده است و جای نگرانی هم وجود ندارد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان همچنین با اشاره به اینکه هماکنون در منطقه متاثر از زمین لرزه حضور دارد، یادآورشد: تاکنون ۶ تیم از اورژانس دانشگاه علوم پزشکی و سه تیم ارزیاب از جمعیت هلال احمر استان در منطقه حضور دارند و اعضای ستاد مدیریت بحران هرمزگان نیز در حالت آماده باش قرار دارند.